Sovmorgon

Imorron har jag sovmorgon, jag börjar 10.10. Det ska bli så skönt att sova. Hoppas bara att det blir bättre väder imorron, för nu är det snöblandat regn och storm här. Men imorron kommer Lisa hit så vädret har inte så stor betydelse :)

Äntligen!!

Imorron kommer Lisa hit, det ska bli så himla roligt!!!!!

Städning

Idag har jag städat typ hela eftermiddagen, det är lite jobbigt faktiskt. Det jobbigaste med att städa är att dammsuga, för den låter så himla mycket och jag får alltid huvudvärk av den.

Tröttsamt

Igår när jag skulle gå och lägga mig så tänkte jag att det skulle bli skönt att få sova till åtta idag, men då kom jag på att jag skulle köra på körskolan 8.50, jag trodde att det va 9.50. Så det va bara att ställa klockan på sju istället.

Dagens låt / The Hives med Won´t be long

Det här är en låt från deras nya skiva som heter The Black and White album, jag tycker att den här låten är sjukt bra och jag tycker nog till och med att det är en av dom bästa The Hives har gjort, kommentera gärna vad du tycker.

Roligt

Nu har jag övningskört till Skövde och tillbaka, det är ganska svårt att köra när det är mörkt men det gick bra ändå. Det jobbigaste med att köra är att man blir så himla seg, det kan ju bero på att jag inte är riktigt van än, men man blir ännu segare nu när det är mörkt. Imorron ska jag upp och köra på körskolan, jag har egentligen sovmorgon men jag får gå upp i alla fall.


p3

Den absolut bästa radiokanalen som finns är p3. Jag lyssnar på p3 jätteofta och det är där man hör nya låtar, för det är bara p3 som spelar nya musik när den fortfarande är modern, och dom spelar bra musik också. På rix fmoch liknande kanal så spelar dom fortfarande låtarna som va med i melodifestivalen förra året liksom, och dom spelar samma låtar hela tiden, det gör dom inte på p3. Min kompis Emma som är min allierade mange schmidtare, är även min allierade p3are, hoppas att det är fler i Sverige som lyssnar på p3, för det är världens bästa radiokanal!!

p3 forever!!!!!!


Onsdag

Det är skönt när det är onsdag tycker jag för då har typ halva veckan gått, men det känns som att det va måndag nyss. Tiden går sjukt fort och imorron är det bara en dag tills det är fredag :) !!!!!


Snö

Idag har det snöat lite här, men det va väl mest regn egentligen. Det har typ regnat och blåst hela dagen och det har varit jobbigt för jag har varit ute och byggt hela dagen. Jag längtar tills jag ska åka till trysil för det ska bli så himla skönt att få åka skidor, och med snö som ligger kvar.

Dagens låt / Adam Tensta med My cool

Idag så blev det en låt med Adam Tensta för han gör skön musik, och den här låten tycker jag är hans bästa. Kommentera gärna vad du tycker.


1 månad :)

Idag är det en månad redan sen jag blev ihop med Lisa, tiden går sjukt fort, en månad är ju en tolftedel av ett år liksom. Och idag är det bara tre dagar kvar tills Lisa kommer hit :) !!!!

Ojojoj

Idag har det också varit mycket att göra, jag gick i skolan till klockan fyra och sen har jag varit på ett möte i tre timmar så det har inte funnits så mycket tid till att skriva, men nu är jag hemma. Imorron är det onsdag redan, då har typ halva veckan gått redan och det är väldigt skönt.

/ jacob

Dagens låt / Arctic Monkeys med Fluorescent Adolescent

Dagens låt är tillägnad Lisa för idag är det en månad sen vi blev ihop, och hon gillar Arctic Monkeys.

Tack

Idag vill jag tacka alla som läser min blogg för igår hade jag läsarrekord på hela 25 personer, och det tycker jag är roligt, hoppas att ni fortsätter läsa.

/ jacob

Mycket att göra

Idag har jag inte hunnit blogga så mycket som ni kanske märker, det beror på att jag först gick i skolan till klockan fyra och sen har jag varit på kalas efter det. Det har varit en bra måndag idag och det är skönt att veckan är igång, för när måndag är slut så känns det inte som att det är så långt kvar tills det är helg igen.

Dagens låt / Petter feat. Säkert med Logiskt

Idag blev det en svensk låt igen, men svensk musik är väldigt bra tycker jag. Petter och Säkert är två väldigt bra svenska artister dessutom, kommentera gärna vad du tycker.

Rekord

Idag har jag haft läsarrekord på bloggen, hela 20 stycken som har läst den, det tycker jag är roligt fortsätt gärna med det.

/ jacob

Måndag igen

Imorron är det måndag igen, helgen går alltid så himla fort. Men det har varit en bra helg tycker jag, men nästa helg blir ännu bättre :)Hoppas att ni som läser har haft en bra helg.

/ jacob

Söndag

Idag har det varit en lugn dag som det ska va på en söndag. Jag tror att jag ska hoppa över den där joggingturen i alla fall, får ta det en annan dag. Idag är det bara fem dagar kvar tills Lisa kommer hit också :)

Dagens låt / Mange Schmidt med Giftig

Idag så blir det en låt med Mange Schmidt för han är en av mina favoriter. Ibland undrar jag om det bara är jag som gillar han, jag har i alla fall två kompisar som gillar han och dom heter Marie och Emma, dom är mina allierade mange schmidtare. Jag tycker han är sjukt bra i alla fall, kommentera gärna vad du tycker.



Mmm

Ikväll ska jag äta hamburgare, det är såå gott. Sen ska jag äta chips, det känns som att det kan bli en lyckad framför teven, det va rätt bra filmer idag också. Men det känns som att det kan va en bra idé att springa lite imorron efter allt chipsätande, men vi får se.

Lisa

Idag har jag och Lisa varit ihop i fyra veckor ♥

Dagens låt / Vincent med Miss Blue

Idag kommer Vincent och slagsmålsklubben till stan och spelar, så därför tänkte jag ( smart som jag är :p ) att jag lägger upp en låt med Vincent. Hoppas att det är någon som gillar honom, kommentera gärna vad ni tycker.


God morgon

Idag sov jag till klockan 12.00, det va så skönt. Men nu har jag precis diskat världens största disk, det tog mer än en timme, det va lite jobbigt.

Den första

Detta va ju som kanske många vet den första musikvideon som visades på MTV, och därför tänkte jag att det skulle bli den första på min blogg också, jag har redan lagt upp en video men det va innan jag börja med det här att lägga upp en varje dag, så nu är det den här som är den officiellt första.

Musik

Eftersom att jag är mycket intresserad av musik så har jag tänkt att min blogg ska vara lite musikinriktad. Så därför ska jag försöka lägga upp en musikvideo varje dag. Eftersom jag har väldigt blandad musiksmak så kommer nog inte alla att gilla all musik jag lägger upp men jag hoppas att det finns något ni gillar. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om musiken också. 

Ha det glassigt/ jacob

Bara en vecka!!!

Idag är det bara en vecka kvar tills Lisa kommer hit :) !!!!!

Skolan

Idag gick jag till tre för nu kommer det folk och föreläser på våran kurs projekt och företagande, detta kommer vi att ha i åtta veckor och det är lite jobbigt för förut sluta vi halv två och man blir helt slut av att gå till tre. Men det positiva är att vi kommer att slippa ha lektioner i slutet på terminen som kompensation för att vi går längre nu.

Oh what a beautiful morning!

Ja imorse skulle jag till tandläkarn, men det va så himla jobbigt att gå upp och det kan ju bero på att jag bara sov sex timmar inatt. När jag väl var uppe så upptäckte jag till min stora förskräckelse att det va snöblandat regn ute!!! Det va stört kallt att cykla till tandläkarn och mitt hår som jag hade fixat blev helt förstört, men det är så det kan va ibland.

Störande

Idag sover Lisa hos en kompis, och täckningen på Lisas mobil är inte alltid sådär jättebra. Så nu har jag skickat sms till Lisa men dom kommer inte fram!! Det är lite jobbigt alltså, för vi brukar prata varje dag men idag har vi inte pratat, det är så tomt!! Jag får väl sätta mig på en stol och titta ut genom ett fönster. 

Tandläkarn

Imorron ska jag gå till tandläkarn på morgonen och då har jag egentligen sovmorgon, det är lite jobbigt.

Tiden går fort

Idag är det en månad sen det va julafton kom jag just på. Tiden går stört fort alltså!!!

Ajaj

Idag har jag träninsvärk, det gör så himla ont!!!

Ahhh

Min syster slog just till mig med en kastrull så att det blev ett litet jack i min armbåge, det gjorde rätt ont.

Mat

Idag har jag lagat mat, det blev köttfärsås för det är typ det enda jag kan laga. Men innan jag skulle laga det så skulle jag cykla till affären och köpa lite saker. När jag var i affären så gick det sådär, det börja med att jag tog fel köttfärs så jag fick springa genom hela affären och byta. Sen när jag va framme vid kassan så upptäckte jag att schampot jag skulle köpa hade börjat läcka för flaskan va trasig så det fick jag också springa tillbaka och byta. När jag väl var ute ur affären så skulle jag cykla hem, men då gick kassen sönder!!! Jag va så himla arg, det va inte så roligt. Men nu är jag glad igen för maten blev lyckad:)

Sovmorgon

Imorron börjar jag 10.40, det är så skönt med sovmorgon!!!

Musik


Roligt

Idag läste jag i våran tidning som heter NLT ( nya lidköpings tidningen ), där hade dom frågat fem stycken när dom va på bio senast. Och det va en tant som svara att hon senast gick på bio 1980 och då såg hon höstsonaten, men nu tyckte hon att det va så himla dyrt att gå på bio, det tyckte jag va jätterolig:p !!!!

Aj

Idag har jag varit och tränat också, det va typ ett halvår sen jag gjorde det sist och det kändes, jag orka typ ingenting!! Men jag funderar på att börja träna lite oftare igen, men imorron kommer jag nog att ha ganska mycket träningsvärk.

Klippt

Idag har jag varit och klippt mig också, det va väldigt skönt. Jag har typ samma frisyr som förut men nu är det lite kortare.

Så skönt!!

Imorron är jag ledig, det är så skönt!! Men imorron så ska jag köra på trafikskolan och sen ska jag träna, och på eftermiddagen ska jag gå och klippa mig, så det är fullt upp även fast man är ledig.


Ha det bäst / jacob

Jag

Jag tänkte att jag skulle presentera mig lite så att ni som inte vet vem jag är får veta lite mer om mig. Jag heter alltså Jacob Hjerpe och jag bor i Lidköping även kallat Suffertown. Jag är arton år och går sista året på gymnasiet där jag läser på byggprogrammet till snickare. På min fritid så håller jag gärna på med musik, jag spelar bland annat trummor och trombone. Efter gymnasiet så ska jag kanske göra lumpen, annars blir det jobb. Jag funderar också på att flytta till Stockholm för Lidköping är ganska litet och jag vill gärna bo i en större stad. Många av mina kompisar bor också i Stockholm och min tjej Lisa. Hoppas ni vill läsa min blogg. 

/ Jacob 


Hej igen

Nu är jag en av dom där "bloggarna", jag är egentligen inte så mycket för att sitta framför datorn och skriva men det känns rätt bra. Jag hade nog aldrig startat en blogg på eget initiativ, men efter vissa påtryckningar från Lisa så blev det så i alla fall. 

Ha det glassigt 

Grattis världen

Hej!
Nu har jag äntligen starat en blogg!
Grattis världen!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0