Trysil!!!!

Imorron åker jag till Stockholm, och på lördag åker jag till Trysil :) Det ska bli sjukt roligt, men nu kommer mitt bloggande att ligga nere i tio dagar eftersom jag inte har någon bärbar dator. Men när jag kommer hem ska jag bloga mycket, det kanske kan bli några kort också, så håll ut mina kära läsare. Ha en bra vecka!!

Dagens låt / Hästpojken med Shane MacGowen

Imorron åker jag till Stockholm, och på lördag åker jag till Trysil. Den här låten är utsedd till Årets Trysil-låt. Så därför blir det dagens låt, dom gör bra musik och det är äkta p3 musik. Kommentera gärna vad du tycker.

Onsdagens låt / Lasse Lindh med Svenska hjärtan

Han va helt klart bäst i melodifestivalen, och nu har jag börjat lyssna mer på han för han gör bra musik, och det är äkta p3 musik också. Min kompis Hanna gillar honom väldigt mycket också, så därför tänkte jag att jag skulle lägga upp en låt med honom. Kommentera gärna vad du tycker.

Tisdagens låt / Alcazar med We keep on rockin'

I tisdags hörde jag den här låten när jag jobba, jag hade aldrig hört den förut, och gissa vilken radiokanal jag hörde den på, Rix Fm liksom!!!!! Men det  va ju roligt att man kan höra en ny låt där också. Jag tycker den är riktigt bra. Kommentera gärna vad du tycker. 


Nu funkar allt igen :)

Idag så fungerar både bloggen och youtube, så nu ska jag lägga upp låtar och blogga mycket.

Packning

Idag så har jag börjat packa inför Trysil, det är så himla mycket saker som ska med så allt får knappt plats i väskan, men det ska nog gå bra, imorron ska jag packa det sista. 

Irriterande!!!!!

Igår så kunde jag inte blogga för då va bloggsidan helt nere, och nu kan jag inte lägga upp någon musik för nu är youtube helt segt. Men det kommer låtar snart.

Våren är i luften :)

Idag så va det strålande sol här och det kändes som att det va typ 15 grader ute och det va typ som i april ute. Det va väldigt skönt för jag va ute och jobba, men det är lite läskigt när det är sånt väder i februari.

Dagens låt / Hästpojken med Caligula

Idag blev det en låt med hästpojken för jag tycker dom är bra, och det är äkta p3 musik. Kommentera gärna vad du tycker. 


Tillbaka till vardagen

Imorron så börjar skolan igen, det är inte så jobbigt faktiskt för vi gör inte så mycket i skolan, och dessutom så är det bara fem dagar sen ska jag ha ledigt igen för då ska jag åka till Trysil :)

En liten tröst

Det va så skönt att kolla på melodifestivalen igår, för igår så va det i alla fall bra låtar med. Dom måste ha tagit dom absolut sämsta låtarna och satt dom i samma deltävling förra veckan och igår så tog dom med alla som va ganska bra. Den bästa va ju Lasse Lindhs låt, det va äkta p3 musik men den passa kanske inte så bra i melodifestivalen. Det allra bästa igår va ju att Carola inte gick direkt till final, svenska folket har äntligen börjat förstå sig på musik!!

Dagens låt / Adam Tensta med They wanna know

Idag blev det en låt med Adam Tensta igen, han gör bra musik tycker jag. Kommentera gärna vad du tycker.

Melodifestivalen nummer två

Idag är det dags för den andra deltävlingen, jag hoppas verkligen att det blir bättre än sist, för det va det sämsta jag har hört. Till och med jag skulle kunna skriva bättre låtar än dom som va med förra veckan, och jag kan inte ens skriva musik, då är det illa.

En vecka

Idag så är det en vecka sen jag bygga på mitt projekt i skolan, och nu är mer än hälften färdigt på bara en vecka. Jag har haft lov den här veckan men jag har byggt varje dag, men det är skönt att ha kommit en bit, då blir det inte så mycket att göra sen. Men om sex dagar åker jag till Trysil och då ska jag ha ledigt från skolan, det ska bli så skönt. 

Dagens låt / Timo Räisänen med Sixteen

Idag så blev det Timos nya, jag såg honom live i somras, han va riktigt bra, och det är den här låten också. Kommentera gärna vad du tycker.   


Hanna Fahl

Idag så sa p3 populärs programledare Hanna Fahl att hon skulle åka till Lidköping över helgen för hon hade typ släkt här, det tycker jag va lite coolt. 

Dagens låt / Avril Lavigne med Skater boy


Idag blir det mer amerikansk punkrock, Avril är bra men inte lika bra som Blink 182, men jag gillar den här låten. Kommentera gärna vad du tycker.

Brännan börjar redan i februari

Idag har jag varit ute och byggt i solen, det va typ minusgrader ute och lite sol, och gissa vad som händer. Jag blir solbränd i ansiktet, i februari liksom, det är helt sjukt. 


Ajajaj!!!!!!!

Titta på det här klippet för det är så himla sjukt!!!!


Dagens låt / Black jack med Inget stoppar oss nu

Idag är det ju alla hjärtans dag så jag tänkte att jag kan ju inte bara ta vilken låt som. Så vad är mer svenskt än dansband, det är alltid på dansbanor som folk blir kära i varandra på gamla filmer, så därför tog jag en gamal dansbands favorit. Kommentera gärna vad du tycker.

Solsken :)

Idag har det varit jättefint väder här, sol hela dagen. Det är skönt för det känns som att våren börjar komma nu och då blir man inte så trött som man är på vintern. Jag hoppas bara att det blir fint väder när jag åker till Trysil om en vecka. 

Onsdag igen

Ja nu är det onsdag igen, halva veckan har gått och det går lika fort som vanligt. Men det tycker jag är skönt för snart är det bara en vecka kvar tills jag åker till Stockholm och Lisa, och sen åker vi till Trysil, det ska bli så himla roligt!!! Och när jag är i Stockholm ska jag träffa Lisas kompisar, det ska också bli roligt ( hoppas jag) :p 

Dagens låt / Jay-Z med Roc boys

Idag så blir det lite hiphop, en musikstil som inte uppskattas av så många,fråga mig inte varför, jag tycker i alla fall att den här låten är bra. Kommentera gärna vad du tycker.

Lumpen

Idag fick jag besked om att jag inte kommer att få göra lumpen för det fanns inga platser kvar, så nu är det bara att börja leta jobb, välkommen till vuxenvärlden.

Trött

Idag har jag jobbat från halv nio på morgonen till sju på kvällen, så nu är jag väldigt trött i kroppen. Och nu har jag precis kört till Skövde och tillbaka, men imorron ska jag sova lite längre tror jag, det ska bli skönt. 

Dagens låt / The Cardigans med Burnin down the house

Dagens låt är några år gammal, men den är fortfarande lika bra. Kommentera gärna vad du tycker.


På spåret

Det här inlägget tillägnar jag min kompis Emma, hon älskar På spåret. Jag tycker det är sådär, det är väldigt långsökta svar ibland, men ibland är det roligt att kolla på. Så här kommer På spåret-spelet.



http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=48447&lid=puff_693425&lpos=lasMer

Härligt!!

Idag har det varit en bra dag. Jag har byggt hela dagen och jag har lov,och dessutom så har jag hört massa bra låtar på p3 idag. Det är också en dag mindre tills jag får träffa Lisa :) 

Dagens låt / Oh laura med Release me

Idag blev det en lugn låt för jag hitta inte dom låtarna som jag ville ha, men den här är också bra. Kommentera  gärna vad du tycker.

Tv-kväll

Idag blir det tv-kväll med Wallander på fyran och chips, så skönt!!!!

Söndag igen

Så va det söndag igen, helgen går lika fort som vanligt. Det har varit en bra vecka tycker jag och imorron är det måndag igen. Jag har sportlov den här veckan som kommer så det är rätt skönt, då ska jag hålla på med mitt projektarbete till skolan, det är skönt att ha en hel vecka till det.

Dagens låt / The Cardigans med Don´t blame your daughter

Idag blev det en lugn låt med The Cardigans, dom är bra tycker jag. Kommentera gärna vad du tycker.

Så dåligt!!!

Låtarna som va med i melodifestivalen idag va typ dom sämsta låtarna som gjorts!! Och den enda som va lite bra va The Poodels, och den gick inte ens till globen, så himla dåligt!!!!


Sex veckor :)

Idag har jag och Lisa varit ihop i sex veckor :)

Dagens låt / The Ark med The worrying kind

Nu börjar melodifestivalen igen, det är rätt roligt att kolla på tycker jag. Så idag blev det förra årets vinnare som blir dagens låt, jag tycker den är rätt bra. Kommentera gärna vad du tycker.

Dagens låt / Måns Zelmerlöw med Brother oh brother

Imorron börjar medlodifestivalen, det är roligt, så därför fick det bli en låt med Måns som va med förra året, han är förresten den enda som är bra som kommer från programmet Idol. Kommentera gärna vad du tycker.



Stressigt!!

Idag har jag inte varit hemma så mycket så jag har inte hunnit skriva, och snart ska jag iväg igen. Men nu är det fredag och helg, det är skönt. Men imorron ska jag hålla på med mitt projekt till skolan hela dagen, jag ska bygga en altan.

Marie

Idag så sover min syrras kompis Marie här. Hon är min kompis också men mest min syrras, hon är ju en av mina allierade mange schmidtare också ;) nyss fick jag godis av henne, det blev jag glad för.

Snart är det lördag igen

Imorron är det fredag igen, veckan går sjukt fort. Och imorron är det bara två veckor kvar sen bär det av till Stockholm och Trysil, och Lisa förstås :) Och snart är det lördag igen :P

Solen skiner!

Idag är det sol i Lidköping, det är då det är som vackrast och man bara älskar Lidköping!! Det känns som att det är vår nu och det är skönt :)

Dagens låt / Snoop dog ft. Robyn med Sexual eruption

Den här låten hörde jag på p3 imorse, jag tyckte den va skön så därför blir den dagens låt. Kommentera gärna vad du tycker.


Träning

Idag har jag varit på gymmet och tränat. Jag va där med en kompis, vi tog det rätt lugnt idag för ingen av oss hade så mycket ork i kroppen. Hoppas bara att man inte får träningsvärk imorron.

Dagens låt / Blink 182 med All the small things

Idag så blev det amerikansk punkrock när den är som bäst. Jag gillar att lyssna på sån här musik för det är oftast väldigt bra trummisar med, och det tycker jag är kul att lyssna på eftersom att jag själv spelar trummor. Kommentera gärna vad du tycker.



Regn

Idag är det jättetråkigt väder här, för det regnar. Och det är så jobbigt när det regnar för man blir blöt. 

Semlor

Idag är det semeldagen, det tycker jag är en bra dag. Jag har precis ätit en semla och det va gott, men det känns som att det har blivit lite för mycket onyttiga saker på sistone, men imorron ska jag gå och träna, hoppas bara att man inte får träningsvärk.

Irriterande

Idag vakna jag när klockan va halv åtta, det är lite jobbigt för man blir så himla stressad, men jag hann till skolan i tid. Imorron är jag ledig så då behöver jag inte gå upp så tidigt, det är rätt skönt.

Dagens låt / Shayne Ward med No you hang up

Idag blev det en smörig låt, jag vet inte varför, men jag tycker den är rätt bra. Kommentera gärna vad du tycker.



Lisas kompisar

Det har varit väldigt roligt att läsa era kommentarer om p3, det känns bra att det finns folk som håller med mig. Sen är det väldigt roligt att det finns folk som uppskattar min musik, till och med Adam Tensta haha, det trodde jag aldrig. Sen tycker jag att det är väldigt roligt att Lisas kompisar läser min blogg, Lisa pratar mycket om er och jag tycker det är roligt att ni kommenterar. Nästa jag kommer till sthlm så måste jag träffa er. Jag tycker det är roligt med alla andra läsare jag har också.

/ jacob 

Helg

Det har varit en mycket bra helg, eftersom att Lisa va här :) Och äntligen har jag sett filmen Zoolander. Nu är det bara två veckor och fem dagar kvar tills jag åker till Trysil, det ska bli så himla roligt!!

Dagens låt / Mando diao med God Knows

Det har inkommit önskemål på en låt med Mando Diao och eftersom att jag uppskattar att folk läser min blogg så tänkte jag att jag lägger upp en låt med Mando Diao. Dom är egentligen inte några av mina favoriter och jag lägger ju inte upp musik som jag inte tycker om på min blogg, men när jag satt och leta efter en låt med dom så hitta jag den här, och jag tycker att den är riktigt bra. Kommentera gärna vad du tycker.



Musik

Nu kommer det två låtar som kompensation för lördag och söndag. Kommentera gärna vad du tycker.



Hej igen

Nu har jag inte bloggat på hela helgen, och inga låtar har det heller blivit. Det finns en anlednig till detta och det är att Lisa har varit här i helgen så jag har inte haft tid med att hålla på att blogga. Eftersom att det inte har blivit några låtar i helgen så blir det tre idag istället. 

Dagens låt / Timbaland med Scream

Idag är det fredag och då tänkte jag att Timbaland passar bra för han gör skön partymusik, kommentera gärna vad du tycker.

RSS 2.0